Taxihuisregels

 1. Reserveringen
  – U dient tenminste 30 minuten van tevoren uw taxirit te reserveren .
  Dit kan via E-mail,Whatsapp of telefonisch.
  – Wanneer de chauffeur langer moet wachten als de afgesproken tijd op een locatie dan hanteren wij een wacht tarief van €43,90 per uur.
  – Tijdens weekenden feestdagen of evenementen kan het voorkomen dat wij niet altijd een plekje hebben wij raden tijdens deze dagen ook aan om tenminste 5 werkdagen van tevoren een rit te boeken via de website of telefonisch.
  – Wanneer het voor de chauffeur door verkeersomstandigheden of vertragingen niet mogelijk is om op tijd te komen zal hij u uiterlijk 10 minuten voor aanvang informeren via watsapp of telefonisch.
  – Waneer er een vaste prijsafspraak is gemaakt en er moeten extra stops gemaakt worden dan kan de chauffeur een toeslag rekenen.
  – Onze chauffeurs wachten maximaal 10 minuten op de afgesproken locatie bent u nog niet verschenen of heeft u niets laten weten dan vertrekt de chauffeur. Wanneer u later komt word het wachttarief van €43,90 gestart vanaf de afgesproken tijd.
 2. Annuleren
  – Heeft u een rit geboekt en ziet u er toch vanaf laat ons dit dan tenminste 24 uur van te voren weten.
  Wanneer u niet tijdig annuleert hanteren wij de volgende tarieven:
  24 uur van tevoren : Geen kosten
  12-24 uur van tevoren : 50 % van de ritprijs
  2 -12 uur van tevoren : 75% van de ritprijs
  0-2 uur van tevoren : 100% van de ritprijs
  Bij het niet tijdig verschijnen op de ophaal locatie of het niet tijdig anuleren van de gemaakte afspraak zal taxiservice brabant de volledige ritprijs in rekening brengen.

 3. Betaling
  – De chauffeur behoud ten alle tijden het recht om u te verzoeken vooraf te betalen wanneer er een vaste prijsafspraak is gemaakt.
  – U kunt in onze taxi’s op de volgende manieren betalen :
  – Contant
     – Pin / Creditcard / American Express / Android Pay / Apple pay
  Wanneer u vooraf via de website telefonisch of per mail een afspraak boekt kan u er ook voor kiezen om via IDeal te betalen vraag een van onze chauffeurs naar de mogelijkheden.

 

 

 1. Aansprakelijkheid
  – Taxiservicebrabant kan niet aansprakelijk worden gestel voor eventuele vertragingen door weersomstandigheden of verkeersomstandigheden.
  Taxiservicebrabant behoud het recht om de rit te annuleren onder deze omstandigheden.
  – U als passagier bent verantwoordelijk voor uw eigen spullen mocht u iets kwijt raken dan kunt u ons hier niet aansprakelijk voor stellen.
  Let op met uitstappen of u niets vergeten bent !
 2. Beindiging rit
  – Wanneer onze chauffeur overlast ondervind waardoor het niet verantwoord is om nog verder te rijden denk hierbij aan geluidsoverlast of geweld.
  U betaald dan de ritprijs die de meter aangeeft.
  Wanneer u in gebreke blijft kunt u de factuur thuis ontvangen.
 3. Schade
  – Bij schade/vernieling ontvangt de klant binnen 14 dagen een factuur van de gemaakte kosten ter reparatie of vervangingen .
  – De chauffeur is in deze bevoegd om een foto te maken van het legtimatiebewijs.
 4. Klachten
  Wanneer u klachten heeft over een van onze chauffeurs of het ergens niet mee eens bent dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht kenbaar maken via Whatsapp E-mail of telefonisch.
  Kunnen wij er samen niet uit komen dan heeft u de vrijheid om op taxiklacht.nl uw klacht te melden of telefonisch 0900 2021881(€0,70 per gesprek ) of een mail te sturen naar info@taxiklacht.nl

Fijne Reis
Team Taxiservice Brabant